Волонтери зі Львова передали фронтовикам автівку й Вифлеємський вогонь

11:22 30 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Зокрема волонтери відвідали бійців 24-ї механізованої бригади та Національної гвардії.

У Львівській обласній раді повідомили сьогодні, 30 грудня, що львівські волонтери та її голова Олександр Ганущин відвідали бійців, які воюють на сході країни. Цього разу військовим привезли Вифлеємський вогонь Миру, автомобіль та потрібні їм речі для господарки.

Олександр Ганущин запевнив: «Це моя вже 24-та поїздка до наших захисників на передову. Цього разу перед Рівзом ми привезли хлопцям Вифлеємський вогонь – символ миру та добра. Є добра традиція, аби у Різдвяний час полум’я з місця народження Ісуса горіло у кожній домівці, як символ єдності тепер воно палає і у наших захисників». 

Зокрема волонтери відвідали бійців з 24-ї механізованої бригади та військової частини 4114 Нацгвардії. Окрім цього, Олександр Ганущин зустрівся з головою Луганської облдержадміністрації-військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом. Під час зустрічі обговорили майбутні обміни між вчителями та у сфері культури.

Назад волонтери повертаються не самі. Їдуть разом з солдатами, які їдуть додому у відпустку та на лікування.

Олександр Ганущин зазначив: «Нам вистарчить сили, енергії, аби вистояти і здолати ворога. Нашій армії, ми волонтери, допомагатимемо доти, доки не закінчиться ця клята війна. Я закликаю кожного з нас за Різдвяним столом помолитися за наших бійців, за тих хлопців, які цьгоріч зустрінуть Святвечір в окопах. Маємо бути разом і тоді буде мир, буде наша перемога. Бо ми народилися вільними».

Про це повідомили сьогодні, 30 грудня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також опублікували фоторепортаж з передової.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів