Вогнеборці врятували на Львівщині три житлові будинки

11:11 30 грудня 2016 р.

Причини виникнення займань все ще встановлюються.

У четвер, 29 грудня, о 22:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській будівлі №8 на вулиці 1-го грудня в Рава-Руській, яку вдалося швидко ліквідувати пожежно-рятувальному відділенню ДПРП-48, котре запобігло поширенню вогню на розташовані поруч два житлові будинки. Вогонь встиг знищити покриття на площі 90 квадратних метрів, перекриття на площі 40 квадратних метрів, стіну на площі шість квадратних метрів й дві тонни сіна иа пошкодити перекриття та покриття на площі 24 квадратних метрів.

Натомість у п’ятницю, 30 грудня о 00:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі №1 на вулиці Городище у Бориславі, яку рятувальники повністю ліквідували о 02:43. Вогнеборцям вдалося врятувати житловий будинок та господарську будівлю, які розташовані поруч. Вогонь встиг знищити господарську будівлю та 1,5 тонни сіна.  

Про це повідомили сьогодні, 30 грудня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також поінформували: «Причини виникнення займань встановлюється. Постраждалих на пожежах немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів