Водій і пасажири легковика загинули унаслідок наїзду потягу «Львів-Ворохта»

10:05 9 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.com

Нещасний випадок стався на залізничному переїзді біля Галича.


Сьогодні, 9 серпня, о 08:34 потяг «Львів-Ворохта» на нерегульованому шлагбаумом залізничному переїзді в селі Більшевців у Галицькому районі Івано-Франківської області наїзд на автомобіль «ВАЗ», який виїхав на колії з порушенням. За інформацією свідків, загинув водій легковика і три пасажири. Про це повідомили сьогодні, 9 серпня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість в агенції Укрінформ повідомили: «Поїзд №143 «Київ – Івано-Франківськ» на переїзді роздавив легковий автомобіль, унаслідок події троє людей загинули на місці. Про це Укрінформу повідомив пасажир поїзда, який став очевидцем трагедії». Як зазначив співрозмовник, подія сталася сьогодні близько 9 години на нерегульованому залізничному переїзді у селі Більшівці, що в Галицькому районі Львівщини. У автомобілі перебували один чоловік, який знаходився за кермом, і дві жінки. 

«Машиністи говорять, що у момент наїзду поїзда автомобіль стяв на переїзді і не рухався. Після зіткнення поїзд протягнув автомобіль близько кілометра», – зазначив очевидець події.

«Наразі на місце події прибула швидка медична допомога, поліція і рятувальники, які розрізають автомобіль і намагаються дістати його з-під потяга», – повідомили також також в Укрінформі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів