Вітер повалив у Львові три дерева

11:20 24 лютого 2020 р.

Фото до новини

Комунальні служби Львова працюють у посиленому режимі.

У Львівській міськраді повідомили в понеділок, 24 лютого, що, з огляду на складні погодні умови, усі комунальні служби працюють в посиленому режимі. заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла: «Ми були повідомлені про погіршення погодних умов з минулої ночі. Сьогодні зранку я провела нараду з усіма керівниками районів і комунальних служб. Аварійні бригади готові оперативно виїздити для ліквідації наслідків сильного вітру. Усіма необхідними інструментами вони забезпечені».

«Минулої ночі через сильний вітер впали три дерева – на вулицях Петлюри, 2 та Тернопільській 6а й 10. Дерева розкрижували, а вулиці розчистили для проїзду.
Натомість пошкоджень дахів зафіксовано не було», – поінформувала також чиновниця.

«За інформацією Гідрометцентру, пориви вітру на території міста збережуться сьогодні і завтра. Тому всі комунальні служби районних адміністрацій та бригади ДСНС мобілізовані для оперативного реагування на складні погодні умови», – повідомили також у міськраді.

Як інформував «Щоденний Львів», у понеділок, 24 лютого, близько 08:30 у дворі будинку №89 на вулиці Любінській впало на автомобілі й пошкодило їх дерево.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів