Військові США збили четвертий НЛО

09:45 13 лютого 2023 р.

Фото до новини

Військові не виключають позаземне походження невідомого літального об'єкту.

Американські військові збили четвертий невідомий об'єкт неподалік канадського кордону. Про це повідомила член Палати представників США від Мічигану Елісса Слоткін у Twitter. Як повідомляє Wall Street Journal, об'єкт збили з винищувача F-16 за наказом президента США Джо Байдена. Про це розповідає The Insider, пише Dailylviv.com.

Об'єкт зауважили 12 лютого над озером Гурон. Військові почали стежити за ним, після чого його збили пілоти ВПС США та Національної гвардії. Канадський чиновник розповів WSJ, що інцидент стався приблизно за 20 км від кордону. Об'єкт мав форму восьмикутника і летів на висоті 6 км, що «являло небезпеку для цивільного авіасполучення». 

США не відкидають позаземного походження збитих об'єктів, заявив голова Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки (NORAD) генерал Глен ван Хьорк, його цитує Reuters. Журналіст поставив йому питання про те, чи Пентагон відмовився від версії про інопланетне походження об'єктів. Херк заявив, що дасть можливість розвідці та контррозвідці з'ясувати це, проте зараз не виключає таку версію. За його словами, військові не просто так називають їх об'єктами, а не повітряними кулями, як у випадку з китайським аеростатом. 

З початку лютого ВПС США збили чотири об'єкти над територією США та Канади. 

Американські військові стверджують, що останні три об'єкти відрізняються від першої кулі-розвідника, яка належить Китаю. Вперше над США кілька днів провисів китайський аеростат-розвідник, пізніше США збили кулю, після чого влада Китаю висловила протест. Аналогічний аеростат був помічений над Латинською Америкою, Пекін визнав, що і ця куля і збитий в США апарат належать КНР. NYT з посиланням на Держдеп повідомляв, що китайський аеростат був оснащений обладнанням для радіоелектронної розвідки, такі кулі пролетіли понад 40 країн. Однак пізніше військові США збили невідомий об'єкт біля берегів Аляски за наказом президента Джо Байдена, цей об'єкт був не схожий на попередні.

Посольство США в Москві закликає американців негайно покинути Росію

Розвідка США у звіті про НЛО висловила дві гіпотези: яка небезпечніша

США збили китайський дирижабль (відео)

Пекін заявив протест через те, що американці збили китайський аеростат

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів