Відкриття дошкільних навчальних закладів у Львові відкладене

10:10 7 липня 2020 р.

Фото до новини

Це питання будуть розглядати на наступному засіданні обласної комісії з питань ТЕБ і НС.

Очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна розповіла, що за останню добу кількість позитивних ПЛР-аналізів на COVID-19 становить 11% від усіх зроблених.

«За вчора лабораторними центрами було проведено 1272 аналізи ПЛР. З них ми маємо 144 позитивних тести (з них 64 — місто Львів), що складає фактично 11%. Можна говорити про те, що впродовж останніх днів йде спад захворюваності.

Рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС вчора було прийнято про послаблення карантинних обмежень. Міська комісія дозволила працювати фітнес-клубам і ресторанам ще раніше. Ми керувалися постановою, де було чітко прописано, яка кількість людей може спільно перебувати в одному місці, тому й дозволили роботу цим закладам з обмеженням перебування не більше 10 осіб в приміщенні.

Також вчора на обласній комісії піднімалося питання про відкриття дошкільних навчальних закладів: було дано доручення на комісії впродовж цього тижня провести перевірку установ і їх готовність до відкриття. Відтак це питання будуть розглядати на наступному засіданні цієї комісії", — розповіла в ранковому ефірі на радіо «Люкс FM» Галина Слічна.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Учора на Львівщині частково послабили карантинні обмеження.

Згідно із рішенням обласної комісії з питань ТЕБ і НС дозволили з 07.07.2020 роботу готелів, закладів громадського харчування, закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів та фітнес-центрів за умови дотримання протиепідемічних заходів та відповідних рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів