Vezha розпізнає автомобіль на швидкості навіть до 250 кілометрів за годину

15:53 22 лютого 2021 р.

Фото до новини

Хочете первірити можливості безпекової системи «Vezha» - їдьте на Вінничину. Там камери відеоспостереження розкажуть усе про ваш автомобіль.

Поліція Вінницької області презентувала перший в Україні інноваційний безпековий ІТ-проєкт.

Про це повідомила Національна поліція України, пише DailyLviv. 

В основі безпекового проєкту «Vezha» лежить  використання штучного інтелекту аналітики відеопотоку з камер відеоспостереження.

Система «Vezha», виробник якої є флагманом впровадження ІТ-технологій, що використовують європейські країни та Об’єднані Арабські Емірати, дозволить розпізнавати об’єкти, номерні знаки, обличчя на основі штучного інтелекту. Це в сотні разів прискорить процес отримання, обробки та зберігання даних, користуватися якими зможе кожний поліційний у своїй роботі задля успішного створення безпекового середовища в місті та області.

- Це перша співпраця ТОВ «Incoresoft Україна» з Національною поліцією. Наша система спрямована на безпеку міст і використовує 15 модулів відеоаналітики, які працюють на базі штучного інтелекту та дозволяють розпізнати обличчя, номери, відстежувати людей за різними параметрами. Сподіваюсь, що впровадження цієї системи дозволить поліції якісніше виконувати свої функції, - сказав  директор   ТОВ «Incoresoft Україна» Олег Сивинюк.

770 водіям євроблях вручили штрафні постанови при перетині кордону

У Львові видворили з території України іноземця, який відбував покарання за вбивство

Судді зі Львова поскаржилися ГПУ на обвинуваченого, який погрожував зарізати їх

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів