Вартість велодоріжки на вулицях Княгині Ольги й Сахарова у Львові – 22,8 млн. гривень

17:15 13 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Велодоріжку, яка сполучатиме вулицю Сахарова зі шляхопроводом на вулиці Княгині Ольги, завершать прокладати до нового року.

Про це повідомив у вівторок, 13 листопада, начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Іван Матківський. За його словами, станом на сьогодні, виконано 15%-20% робіт із прокладання велодоріжки на вулиці Княгині Ольги.

«Поверхню з тротуарів знято від залізничного мосту до вулиці Сахарова. Згідно з проектом, передбачено не лише прокладання велосипедних доріжок, але й капітальний ремонт тротуарів і паркувальних місць (на вулиці Княгині Ольги – це ділянка кільця)», – розповів Іван Матківський.

Проект будівництва велодоріжки на вулицях Княгині Ольги й Сахарова створювала проектна організація ЛКП «Інститут просторового розвитку». Загальна кошторисна вартість, відповідно до ПКД, – 22 мільйони 879 тисяч гривень.

Загальні показники об’єкта: довжина ділянки – 2483 м; площа тротуарів – 16 729,67 м²; ширина тротуарів – 1,5-5 м; площа велодоріжок – 7015, 34 м²; ширина велодоріжок – 1,5-2,5 м; площа спільної зони руху для пішоходів та велосипедистів – 118,92 м². Про це повідомили у вівторок, 13 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів