В екосистемах Львівщини ліквідували вчора чотири пожежі

13:10 4 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні ДСНС закликають дотримуватися правил пожежної безпеки.

«Рятувальники продовжують ліквідовувати пожежі в екосистемах – повідомили сьогодні, 4 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«3 серпня о 12:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Залужжя в Яворівському районі. За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ ДПРП-23 містаЯворів. Вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави та чагарнику на площі 2000 квадратних метрів. Горіння повністю ліквідували о 15:30.

3 серпня о 13:29 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави в селі Стоянів у Радехівському районі. Внаслідок пожежі знищено суху траву окремими осередками на площі 150 квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 14:09, ліквідовано о 14:39. До ліквідації горіння залучили рятувальників ДПРЧ-21 міста Радехів. 

3 серпня о 17:04 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на приватній ділянці на вулиці Шевченка, 53 у селищі Лопатин у Радехівському районі. Горіння ліквідували до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем знищено стерню окремими осередками на площі 500 квадратних метрів та пошкоджено 30 кущів фундука. 

Цього ж дня о 11:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу торфу в селі Мальчиці в Яворівському районі. По прибуттю на місце події вогнеборці встановили горіння торфу окремими осередками на площі 250 квадратних метрів. Пожежу локалізували о 19:16 та повністю ліквідували по всій площі горіння о 19:41. До ліквідації пожежі залучили рятувальників ДПРП-60 селища Івано-Франкове.

Львівське обласне управління ДСНС України у Львівській області застерігає населення дотримуватися правил пожежної безпеки, перебуваючи поблизу торфовищ та проводячи сільськогосподарські роботи. Ваша необережність може стати причиною масштабної пожежі!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів