В аеропорт «Львів» повернувся через задимлення літак (відео)

13:34 15 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: mediahouse.com.ua

Як повідомила одна з пасажирів, «в кабіні літака почало сіріти від диму та було неможливо дихати».

Сьогодні, 15 січня, через 15 хвилин після зльоту змушений був повернутися на злітну смугу летовища «Львів» літак, який мав доставити пасажирів до Києва. За їх словами, в салоні лайнера з’явився дим та був запах гореного, а після повернення до аеропорту усіх пасажирів провели у зал очікувань без жодних пояснень. У прес-службі аеропорту «Львів» та перевізника Міжнародні авіалінії України ситуацію ніяк не прокоментували.

Про це повідомили сьогодні, 15 січня, в інтернет-виданні «Media House». Натомість журналіст Сніжана Бєляєва, яка мала летіти цим рейсом, розповіла:

«Мене просто вбиває байдуже та нахальне ставлення до людей у львівському аеропорті. Такого жаху у мене ще не було. Мій рейс авіакомпаніі МАУ о сьомій годині ранку успішно злетів на Киів, здавалося б все йшло добре, однак хвилин через 20 в кабіні літака почало сіріти від диму та було неможливо дихати.

Люди одразу почали кричати та кликати на допомогу стюардес, хоча вони робили вигляд, що ніби нічого не трапилося. Після крику переляканих людей літак почав повертати назад на Львів.

Нам сказали чекати – поки проводиться перевірка літака. Люди – в страху та паніці. Переважно всі пасажири мали подальші рейси. Через 30 хвилин перевірки сказали, що літак замінити не можуть, хто хоче –  може повертатися у літак, а хто не хоче – може забрати свій багаж.

Про несправність літака сказали, що там все добре. Половина людей чекали на багаж, інші кричали, що хочуть летіти. Десь через дві години остаточно сказали, що даний рейс виконуватися не буде.

То виходить, що весь цей час вони просто гралися з людськими життями. Хочете – сідайте, хочете – не сідайте. Як так можна? А відповідь на крики пасажирів одна – дякуйте Богу, що ви живі і здорові.

Ось так людей заспокоюють. Ще близько години чекали на багаж, у якому, виявляється, причину несправності літака шукали. Це просто бардак, і по-іншому ніяк не скажеш. 

Зараз стою в черзі,щоб перебронювати квитки на Цюріх, мій літак п’ять хвилин тому полетів без мене. Надзвичайно прикро та страшно бути у такій ситуаціі,а ще страшніше бачити таке ганебне ставлення до людських життів».

Сніжана Бєляєва написала це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів