Уночі вимкнуть тролейбусну мережу на вул. Героїв УПА у Львові

21:23 8 серпня 2024 р.

Фото до новини

Вимкнення буде на ділянці від вул. Степана Бандери до вул. Залізняка.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Як повідомили у ЛКП «Львівсвітло», на вулицях Героїв УПА, Антоновича та Залізняка демонтують 207 старих натрієвих світильників і встановлять там 111 нових світлодіодних. Після завершення робіт тут значно покращиться якість освітлення вулиці, а економія електроенергії становитиме приблизно 100 тис. кВт електроенергії в рік.

Роботи стартують сьогодні вночі. Відтак з 23:00 год і до 06:00 год ранку 9 липня буде відключено тролейбусну мережу на вул. Героїв УПА, на ділянці від вул. Степана Бандери до вул. Залізняка.

«Плануємо поетапну заміну старих натрієвих світильників вуличного освітлення на вулицях Героїв УПА, Антоновича та Залізняка. Тут буде встановлено нові світильники зі світлодіодними лампами.

Оскільки необхідно, щоб на час робіт була знеструмлена тролейбусна мережа, то будемо проводити роботи вночі, щоб не ускладнювати рух тролейбусів», - пояснили у ЛКП «Львівсвітло».

Нагадаємо, ЛКП “Львівсвітло” вже встановило у Сихівському районі міста 1000 нових світильників на великих центральних вулицях і планує придбати ще 2500.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів