У Львові реконструюють вуличне освітлення

12:47 4 квітня 2024 р.

Фото до новини

Фахівці ЛКП «Львівсвітло» активно працюють над заміною та реконструкцією вуличного освітлення міста. Важливо зауважити, що для цього використовують якісні матеріали та складники, зокрема старі натрієві лампи міняють на сучасні енергоекономні LED лампи.

Так, за останній місяць виконано низку робіт з освітлення вулиць у різних районах Львова. Про це повідомляє пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Зокрема:

  • відновлено зовнішнє освітлення біля пам'ятника Михайлу Грушевському на пр. Шевченка;

  • на вул. Пильникарській, неподалік від площі Ринок, відновлено світильники;

  • проведено заміну кабельних мереж та світильників на вул. Михайла Гориня, раніше відому як - вулиця Скрипника, яка знаходиться в Сихівському районі.

У Сихівському районі також замінили 90 старих світильників на сучасні енергоощадні світлодіодні LED-лампи на вулицях Хоткевича, Кавалерідзе, Зубрівська, Манастирського та Довженка.

Читайте також: У Львові буде розумне і економне освітлення

«Якісне освітлення вулиць – це не тільки про красу, але і про безпеку. Водії повинні бачити гарно освітлену дорогу, а пішоходи впевнено іти освітленою вулицею. Саме такі переконання є основною рушійною силою для нашої команди. Дякуючи впевненій позиції працівників підприємства, і найважливіше, праці наших електромонтерів, Львів засвічується щодня все яскравіше.

Щоб заміна світильників була не просто виконаною роботою, ми використовуємо якісні матеріали та комплектуючі, адже прагнемо забезпечити найкращий благоустрій вуличного освітлення для мешканців міста», - розповідають у ЛКП «Львівсвітло».

Нагадаємо, також цьогоріч ЛКП «Львівсвітло» відновило 12 історичних опор вуличного освітлення на пр. Свободи. Зокрема, відреставровано 8 трьохріжкових і 4 п’ятиріжкові опори з ліхтарями. Традиційно натрієві лампи замінені на енергоощадні та енергозберігаючі модулі, які не тільки візуально змінюють якість освітлення, але економічно вигідним рішенням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів