У Львові буде розумне і економне освітлення

18:02 9 червня 2023 р.

Фото до новини

У Львові розроблять проєкти модернізації систем вуличного освітлення, фасадного та декоративного освітлення центральних вулиць та знакових об'єктів Львова.

Львівська міськрада підписала меморандум про співпрацю з транснаціональною компанією Signify, яка виготовляє освітлювальне обладнання. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Компанія Signify, яка безкоштовно забезпечила підключення високотехнологічного освітлення у новому корпусі Національного реабілітаційного центру Незламні (UNBROKEN), тепер допомагатиме з освітленням Львова ще більше, - каже перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Два проєкти з освітлення - у Національному реабілітаційному центрі Незламні (UNBROKEN) та міській школі - планують втілити вже цьогоріч.

Як пояснюють фахівці, меморандум з компанією Signify дасть можливість Львову отримати набагато якісніше освітлення, підібрати правильні енергозберігаючі технології і застосовувати елементи розумного міста.

«Це передбачає можливість диміювання світла, тобто його економії в різні періоди часу. Також матимемо нагоду отримати кращі практики та досвід багатьох країн світу в розрізі правильної грамотної підсвітки архітектурних історичних місць, центральних частин міста. Усе це дає можливість людині отримати комфортне перебування у місті у вечірній час і позитивно впливає на її розвиток і настрій», – зазначив Олександр Єгоров, керівник ЛКП «Львівсвітло».

Довідка

Компанія Signify – це нідерландська транснаціональна корпорація з освітлення, створена у 2016 році у результаті виділення компанії Philips. У 2018 році компанія Philips Lighting змінила назву на Signify.

Компанія виготовляє повний асортимент освітлювального обладнання – від пристроїв для дому, офісів і промислових приміщень до вуличного освітлення, пристроїв для теплиць, спортивних об’єктів тощо.

В Україні з 2015 року функціонує дочірня компанія ТОВ «Сігніфай Україна» в Києві.

У двох селах, які увійшли до Львова, монтують вуличне освітлення

На Львівщині перепрограмовують підстанції вуличного освітлення: світитимуть довше

Освітлення на вулицях області та підсвітки фасаду будівель не вимикатимуть заради безпеки

У Львові оновили зовнішнє освітлення

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів