У Львові оновили зовнішнє освітлення

11:10 30 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Львівсвітло» повністю замінило всі мережі на в’їздах до Львова (на п’ятьох вулицях – Стрийській, Кульпарківській, Городоцькій, Шевченка та Личаківській) і встановило там нові «LED»-світильники зі системою діміювання.

Про це повідомили у вівторок, 30 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Відтепер «Львівсвітло» може відстежувати споживання електроенергії кожного світильника та регулювати його яскравість».

«Вулицю Стрийську освітлюють 175 ліхтарів «розумного» освітлення «Smart Light», вулицю Кульпарківська – 32 ліхтарі, вулицю Шевченка – 123 ліхтарі, вулицю Городоцьку – 134 ліхтарі, вулицю Личаківську – 44 сучасних ліхтарі», – поінформували також у міськраді.

Очільник «Львівсвітло» Михайло Трач зазначив: «Освітлення зроблене на в’їздах у місто. Зокрема – на вулицях Стрийській, Кульпраківській, Городоцькій, Шевченка й вулиці Личаківській. Там повністю замінено всі мережі. Було замінено опори, встановлено нове освітлення з «LED»-світльниками та системою діміювання. Тобто зараз ми бачимо кожен світильник на комп’ютері, відслідковуємо його споживання, на скільки він споживає електроенергію, і можемо його в будь-який час увімкнути чи вимкнути та діміювати, що дозволяє та полегшує нашу роботу в самому обслуговуванні. Тому тепер вулиці отримали набагато гарніше та якісніше освітлення».

Михайло Трач також розповів: «Заміна одного світильника з опорою та мережами коштувала близько 70 тисяч гривень. Відтак, на вулиці Стрийській ми витратили вісім мільйонів 100 тисяч гривень, на вулиці Кульпарківській – близько двох мільйони 900 гривень, на вулиці Городоцькій – близько восьми мільйонів 200 тисяч гривень, на вулиці Шевченка – вісім 100 гривень. на вулиці Личаківській – три мільйони 500 тисяч гривень».

«Важливим компонентом системи «Розумного» вуличного освітлення складають сучасні енергозберігаючі світильники на базі LED-технологій, які відмінно підходять для керування інтенсивністю світлового потоку. Вони складаються з окремих секцій та ламп з індивідуальним управлінням, що означає можливість зміни потужності кожної окремої одиниці», – повідомили також у міськраді.

«Система розумного економного освітлення вулиць, автотрас та інших об'єктів дозволяє зекономити чималі кошти. Економія досягається за рахунок автоматизації процесів регулювання освітленості, низького витрачання енергії, збільшення терміну служби ламп і зменшення кількості персоналу, задіяного в обслуговуванні системи. У зв’язку з тим, що виявити несправність лампи можна дистанційно, не буде необхідності час від часу направляти ремонтні бригади для виявлення несправних, перегорілих ламп», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів