Уночі росіяни обстріляли два медичні заклади Миколаєва

11:00 1 серпня 2022 р.

Фото до новини

Від ударної хвилі й уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях.

Близько 1 години ночі 1 серпня російські війська обстріляли Миколаїв. Влучили у два медичних заклади. Про це повідомляють МикВісті, пише Dailylviv.com 

Зокрема, російські терористи вдарили по новому травмпункту однієї з лікарень. На щастя, персонал і пацієнти лікарні не постраждали, повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

Будівля частково зруйнована. Від ударної хвилі та уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях.

 
«Цей травмпункт ми відкрити наприкінці 2019 року. Його зводили з нуля. Фактично, це була перша будівля лікувального закладу, побудована за останні 20 років у Миколаєві. І це був один із найсучасніших травмпунктів України. Відбудуємо! Все відновимо! Але спочатку знищимо кожного російського терориста, який посмів прийти на нашу землю», — написав мер.
 
 

Також внаслідок обстрілу виникла пожежа на території іншого закладу — медичного диспансеру. Там згорів гуманітраний склад з медичними препаратами та продовольством. Без жертв, повідомили в Миколаївській обласній військовій адміністрації.

Раніше повідомлялось, що внаслідок масованого обстрілу Миколаєва російськими військами загинув Герой України, власник компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський разом з дружиною Раїсою.

Нагадаємо, радник Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що власника компанії «Нібулон», Героя України Олексія Вадатурського було вбито навмисно. Він впевнений удар по будинку було наведено та скориговано.

Мешканців Миколаївської області почали евакуйовувати до Одеси

Росія знову вдарила по Миколаєву: випущено 10 ракет з Херсонщини

12 ракет випустили сьогодні росіяни по Миколаєву (відео)

Вранці ракета рф влучила у багатоповерхівку в Миколаєві. Є жертви (відео)

12 людей лежить на землі: російська ракета влучила поруч зі зупинкою громадського транспорту в Миколаєві, - Кім

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів