Унаслідок падіння з п’ятого поверху загинув львів'янин

11:24 11 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: static.iloveukraine.com.ua

35-річний син конфліктував із матір’ю, тож вона перестала пускати його у квартиру.

«Увечері 8 січня до Шевченківського відділу поліції телефоном надійшло повідомлення про те, що з балкону квартири, розташованої на п’ятому поверсі, впав чоловік. Травми, отримані ним, виявилися не сумісні із життям», – повідомили сьогодні, 11 січня, в прес-службі (відділі комунікації) Львівського обласного управління Національної поліції, де також поінформували:

«Оперативно-слідча група, яка виїхала на місце події, встановила, що загиблий – 35-річний львів’янин – тривалий час конфліктував із матір’ю, тож вона перестала пускати його у квартиру. Оскільки помешкання розташоване на останньому поверсі будинку, чоловік зазвичай потрапляв до нього, спускаючись із горища на балкон.

Однак того дня дашок над балконом був вкритий снігом, тож чоловік послизнувся і не втримався на ногах. За словами сусідів, це не перший випадок, коли загиблий зривався і падав униз з п’ятого поверху.

Та якщо раніше він відбувався тілесними ушкодженнями, то цього разу спроба потрапити до оселі виявилася трагічною. Правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів