Унаслідок ДТП у Польщі загинули семеро пасажирів українського мікроавтобуса (оновлено)

13:22 5 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Mariusz Materlik / Fakt

Ще п'ятеро отримали поранення, троє з них – у важкому стані.

Інтернет-видання «iPress.ua» інформує сьогодні, 5 червня, в повідомленні «Український автобус потрапив в ДТП у Польщі: сім людей загинуло»:

«Мікроавтобус з українськими номерами потрапив в аварію на автостраді А4 в Крапковіцах, що неподалік від польського міста Ополе. Український автобус в'їхав в автомобіль дорожньої служби, повідомляє радіо «TOK FM».

Внаслідок ДТП загинуло сім осіб. Ще п'ятеро отримали поранення, троє з них – у важкому стані.

Аварія трапилася близько 11 ранку за київським часом. Усі загиблі і поранені – пасажири українського мікроавтобуса.

Як подає TVN24, особи, які вижили у катастрофі зараз під опікою лікарів. 

«Три особи у важкому стані. Двоє легко постраждали. Одну людину перевезли вже до лікарні», – зазначила в розмові із журналістами представник Авіаційної невідкладної допомоги Польщі Юстина Сохацька. Працівники автомобіля дорожньої служби у ДТП не постраждали».

Натомість агенція «Укрінформ» розповідає в четвер у повідомленні «Український мікроавтобус розбився у Польщі: семеро загиблих»:

«Сім осіб загинуло і п'ятеро постраждало в результаті зіткнення українського мікроавтобуса з автомобілем, який вів ремонтні роботи на автомагістралі A4 в Опольському воєводстві на Заході Польщі. Про це повідомляють польські ЗМІ, а також підтвердили Укрінформу в Посольстві України в РП.

«Поліція нещодавно повідомила генерального консула України у Кракові про ДТП за участю українського мікроавтобуса в Опольському воєводстві. Він уже виїхав на місце пригоди», – зазначила речниця дипустанови Юлія Бородій.

За інформацією місцевих рятувальних служб, внаслідок зіткнення автобус перекинувся і зайнявся. Для транспортування потерпілих задіяно рятувальні гелікоптери. З п'яти постраждалих осіб троє перебувають у дуже тяжкому стані. З'ясувати громадянство осіб, які перебували в мікроавтобусі з українськими номерами, поки що не вдалося».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів