Українці, які прибувають до Львова з гарячих регіонів, можуть скористатися безкоштовним автотранспортом: звідки і куди

12:06 17 березня 2022 р.

Фото до новини

Вимушено переміщені українці, які прибувають до Львова, можуть скористатися безкоштовним автотранспортом, який курсує з Залізничного вокзалу та зі станції «Підзамче» до важливих локацій, зокрема, до міжнародних пунктів пропуску, до координаційних центрів, до місць поселення у межах МТГ та області.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Для зручності людей, зважаючи на комендантську годину у Львові, з 22.00 до 07.00 год., з Залізничного вокзалу до координаційних центрів курсують автобуси. Крім того, цілодобово працює автотранспорт, який сполучає координаційний центр на «Арені Львів» з локаціями для поселення у межах області. Автобуси не мають чіткого графіка руху, а відправляються відповідно до наповнення.

З головного залізничного вокзалу до міжнародних пунктів пропуску (Рава-Руська, Краківець, Грушів) автобуси курсують щоденно з 7:00 – 18:00 год. Місце відправлення: пл. Двірцева, парковка зліва.

З залізничної станції «Підзамче», що на вул. Огірковій, до міжнародних пунктів пропуску автобуси курсують щодня з 7:00 год. до 16:00 год.

Також щоночі під час комендантської години, з 22:00 год. до 07:00 год., автобуси курсують з залізничного вокзалу до 7 координаційних центрів:

    Залізнична адміністрація – вул. Виговського, 34;
    Личаківська адміністрація – вул. Костя Левицького, 67;
    Шевченківська адміністрація – вул. Липинського, 11;
    Галицька адміністрація – вул. Ференца Ліста, 1;
    Сихівська адміністрація – просп. Червоної Калини, 66;
    Франківська адміністрація – вул. Генерала Чупринки, 85;
    «Арена Львів» - вул. Стрийська, 199.

Окрім координаційних центрів, автобуси також курсують у визначені локації для поселення людей у межах Львівської МТГ та області загалом. Місце відправлення - зупинка громадського транспорту на пл. Двірцевій.

Крім того, діє цілодобове автобусне сполучення між координаційним центром на «Арені Львів» та локаціями для поселення людей у межах області.

Загалом, щодня для перевезення вимушено переміщених українців місто скеровує близько 50 автобусів різної пасажиромісткості.

МОЗ погодило перелік іноземних медиків, які працюватмуть у польовому госпіталі у Львові

До Львова перебазували філію Центру дитячої кардіології і кардіохірургії Києва

Мер Львова оприлюднив список юридичних та фізосіб, які наживаються на війні

У суботу українських біженців обслужать на Національному стадіоні у Варшаві

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів