Учасники пікетів під ЛОВА уже знаходять свої прізвища у списках військкомату

18:17 9 листопада 2023 р.

Фото до новини

Десятий мітинг під гаслом "Спочатку дрони - потім стадіони!" анонсовано на п'ятницю, 10 листопада.

Про включення учасників акцій протесту до списків військкомату повідомив один з учасників мітингів Ростислав Коваль, пише DailyLviv.com.

"До уваги учасників пікетів "Спочатку дрони - потім стадіони!" 

Перевірте, чи ЛОВА не забула включити вас в список для викликів у військкомати. Для тих, хто знайде себе в списку, нагадую, що потрібно підготувати необхідні документи, дочекатись дзвінка або повістки й чемно прийти в призначений час.

Якщо вас ще немає в списках, то це скоріш за все означає, що працівники ЛОВА поки що не змогли ідентифікувати вас на пікетах.

Читайте також: Волонтер Літинський підрахував, що за годину акції протесту кожен учасник приносить ЗСУ 76 тисяч грн

Я себе швидко знайшов вже на першій сторінці. Двічі, напевно для гарантії. 

Список розісланий наказом від 06/11/2023 #***43 по всіх військкоматах області — думаю, знайдете спосіб з'ясувати, чи вас вже включили в нього",- наголосив Ростислав Коваль.

Як повідомляв DailyLviv.com, у Львові почали клеїти на автомобілі наліпки "Спочатку дрони, потім стадіони".

Нагадаємо, Літинський анонсував 10-й мітинг під стінами Львівської обласної військової адміністрації. Протестувальники вимагають зупинити некритичні витрати з бюджетів різних рівні на будівництво стадіонів, доріг, перекладання бруківки та інші побутові речі, а скерувати їх на підтримку армії.

Мітингувальники, зокрема, звернулися до Залужного з проханням про воєнний аудит команди начальника ЛОВА Максима Козицького.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів