Учасники благодійної акції на Львівщині збиратимуть кошти на подарунки дітям воїнів

13:20 13 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/businesswoman.lviv

21 серпня з 9.00 до 22.00 у різних куточках Львова та Львівщини відбудеться соціальна акція «Благодійна кава», покликана зібрати кошти, які будуть скеровані на підготовку до школи дітей воїнів АТО.

Про це повідомили в понеділок, 13 серпня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Кошти скерують на придбання шкільного приладдя до 1 вересня. До ініціативи уже долучились понад 10 закладів, які розташовані на території Львівської області».

Заступник директора департаменту соціального захисту населення  Львівської ОДА Віктор Степанюк зазначив: «Дуже важливо, коли бізнес-середовище долучається до соціальних ініціатив. ГО « Ділові Українські Жінки» виступила з пропозицією організувати таку акцію. За кошти, що зберуть найближчим часом, закуплять певні подарунки для дітей воїнів АТО з числа внутрішньо-переміщених осіб».

А президент ГО «Ділові Українські Жінки у Львівській області» Юлія Жишко розповіла: «21 серпня у різних куточках Львова : кав’ярнях, ресторанах буде можливість випити горнятко смачної, запашної кави та зробити добру справу. Ми маємо вже анонс закладів, які хочуть брати участь у цій події. Це не обов’язково ресторани та кафе, але й можуть бути офіси підприємств різних установ та закладів».

«Заклади перераховуватимуть 50% вартості кави. Окрім того, за словами керівника ГО «Ділові Українські Жінки у Львівській області» напряму «Розвиток та освіта» Оксани Черепанич, у закладах планують додатково встановити скриньки, куди можна буде кинути пожертви. Заклади, які братимуть участь у акції матимуть відповідні позначки на дверях. З детальним переліком можна ознайомитися за посиланням», – поінформували також у міськраді.

Керівник ГО «Ділові Українські Жінки у Львівській області» напряму «Духовність та патріотизм» Олександра Юрченко наголосила: «Це наша перша акція, тому мешканців області та гостей, які у цей день відвідають заклади, що беруть участь у ініціативі, ми просимо зробити фото та опублікувати їх у соціальних мережах з хештегом #благодійнакава1. Цей проект є першим, але ми будемо і надалі його реалізовувати не лише у Львові, а й інших містах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів