У центрі Львова увімкнули пісні путінофіла Лєпса і намагалися побити львів'янина (відео)

19:33 8 травня 2023 р.

На фото: любителі російської попси, один з яких розпустив руки до львів'янина, а потім втік разом з

На фото: любителі російської попси, один з яких розпустив руки до львів'янина, а потім втік разом з "братушкамі".

Сьогодні львів'янин написав заяву в поліцію. Любителя попси зупинили на дорозі і записали відео з ним.

 

Про це повідомив львів'янин Роман Гурський, пише Dailylviv.com.

За словами Романа Гурського, 7 травня приблизно о 18:30 біля пам'ятника Адаму Міцкевичу на паркінг заїхав чорний "Рейндж Ровер". Номери: АЕ 2636 ТХ. З автівки голосно звучала пісня затятого путінофіла грігорія лєпса.

Далі пан Роман так описує ситуацію:

"Львів, 2-й рік повномасштабного вторгнення, лєпс на всю вулицю. Я вирішив зробити зауваження, тому ввімкнув камеру на телефоні і підійшов до пасажирського сидіння. Пасажир скрутив те позорисько, яке звучало, і намагався прислухатись до того, що я говорю.

Це важливо, бо власник авто може "зіскакувати" і казати, що він не знає цього хлопця. Погодьтесь, коли ви когось підвозите, та людина не лізе до програвача. Так ось, коли він розчув моє питання "Чи нормально вам слухати моск*льську музику?", то відразу ввімкнув "бика". Спробував вибити мені з рук телефон, збив з мене кашкет, а потім намагався вдарити в обличчя. Я ухилився, тому він просто мене "черкнув". Це все виключно російською мовою, під матюки і погрози, звісно. Тобто, відразу агресія, ніякого діалогу.

Потім з автівки вийшов водій, який не бикував. Пасажир, який на фото найближче, продовжив зі мною діалог "на підвищених". Я був з гітарою, тому на моє питання про музику агресора він спитав "А єслі би твая музика била в зонє палітічіскіх канфліктав?". Тобто, для цього чоловіка призовного віку війна - це "політичний конфлікт".

Я пішов до патрульної поліції, яка стояла неподалік, а коли повернувся з поліціянтом, то ці чуваки встигли перепаркувати авто на сусіднє місце і пішки втекти вулицями Львова.

За порадою патрульного, я сьогодні написав заяву у поліції. Проте, як мені пояснили, це лише дрібне хуліганство і максимум - це адміністративна відповідальність. Тому прошу мені допомогти у пошуку цих "добродіїв". Не до кінця збагнув, що саме він називає "конфліктом" і дуже б хотів особисто уточнити деякі деталі. Може у наших ветеранів ще будуть якісь питання, я охоче передам. Коротше, прагну познайомитись ближче. Крім того, зі мною була моя дівчина Nina Sukach, а за спиною - гітара. Тож було дещо незручно. Буду вдячний за допомогу і репост вітається. 

П. С. номери - Дніпропетровська область, але прошу не робити по таких унікумах висновок про все місто чи регіон. Там є багато достойних людей. Просто прикро, що по його рідному місту прилітають російські ракети, гинуть люди, а він бикує у Львові." 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів