Удар по багатоповерхівці Дніпра: 12 загиблих, 64 поранених

22:35 14 січня 2023 р.

Фото до новини

Внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці в Дніпрі у суботу 12 осіб загинуло, серед яких 15-річна дівчина, і 64 дістали поранень

Про це повідомили заступник голови ОП Кирило Тимошенко, голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко , міський голова Дніпра Борис Філатов, пише Dailylviv.com.

Зокрема Крилиро Тимошенко зазначив, що немає як мінімум одного під‘їзду, під завалами перебувають люди, які були дома у святковий день.

 За даними голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, найменшому з поранених 3 роки. 9-річна дівчинка перебуває у важкому стані.

О 21:54 Резніченко повідомив, що внаслідок удару по багатоповерхівці 9 осіб загинуло, серед них 15-річна дівчина. Поранено 64 особи, з них 59 госпіталізовано.

Згодом він повідомив, що загинули вже дванадцятеро людей.

Кирило Тимошенко уточнив, що станом на 21.50 внаслідок ракетного удару загинуло 9 осіб, з них 1 дитина; травмовано 64 особи, з них 14 дітей; врятовано з будівлі 37 осіб, з них 6 дітей.

Аварійно-рятувальні та пошукові роботи продовжуються.

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що внаслідок влучання цілий район знеструмлено повністю і відключено від систем життєзабезпечення.

Загиблі і поранені у Дніпрі після ракетного удару у багатоповерхівку

У Дніпрі всю ніч розбиратимуть завали, - мер

У Дніпрі ракета рф прилетіла у багатоповерховий будинок: під завалами багато людей (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів