У Старосамбірському районі Львівщини проводять аварійний ямковий ремонт

18:00 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області дорожні служби проводять аварійний ямковий ремонт ділянок автодороги Т-14-01 КПП «Смільниця» – Старий Самбір.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 29 квітня, «Щоденному Львову»:

«На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області дорожні служби проводять аварійний ямковий ремонт ділянок автодороги Т-14-01 КПП «Смільниця» – Старий Самбір. Роботи завершують на ділянках Старий Самбір – Хирів, Старий Самбір, під’їзд до КПП «Смільниця».

Щоправда, у Службі автодоріг нагадують, що аварійний ямковий ремонт здійснюють на найнебезпечніших для руху транспорту ділянках за кошти експлуатаційних витрат, і він не має гарантійного терміну. Середній поточний ремонт заплановано провести і на автодорозі О 141002 Нагіре-Добромиль на ділянці км 40+570 – км 41+770.

Минулого тижня тендерний комітет Служби автомобільних доріг у Львівській області розкрив пропозиції учасників торгів і визначає підрядника з виконання цих робіт. Заявки на участь в торгах подали 9 учасників. За результатами конкурсу встановлять чіткі терміни виконання ремонтних робіт.

Загалом до кінця 2015 року у Сатросамбірському районі заплановано відремонтувати й  інші ділянки доріг загального значення. У проекті постанови Кабінету міністрів за пропозицією Службі автодоріг області внесено такі об’єкти: Н-13 Львів-Самбір-Ужгород км78+220 – км 90+226, Т-14-01 КПП «Смільниця» – Старий Самбір км17+000 – км 23+000, Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий км 16+250 – км 21+250, Міст на км 4+869 автомобільної дорогиТ-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий.

Однак державне фінансування цих робіт стане можливим лише за умови підписання згаданої постанови. Цього року дорожники хочуть упорядкувати під’їзди до міжнародного КПП «Смільниця» на українсько-польському кордоні за рахунок кредиту уряду Польщі для Львівської області. Наразі узгоджують плани проведення цих робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів