У США оштрафували на 20 тисяч доларів за відмову носити маску в небі

13:39 3 квітня 2021 р.

Фото до новини

Федеральна авіаційна адміністрація США (FAA) в березні 2021 року виписала рекордні штрафи трьом авіапасажирам за відмову носити маску за правилами і буйну поведінку

Суми санкцій становлять $ 12250, $ 14500 і $ 20000. У двох випадках пасажири вилітали рейсами лоукостера jetBlue з Нью-Йорка в грудні 2020 року, в третьому - рейсом цієї ж авіакомпанії в грудні 2020 року через Бостон.

Про це повідомляє сайт avianews, пише Dailylviv.

За даними FAA, бешкетники не реагували на зауваження бортпровідників. Двоє з них розпивали алкогольні напої, третій здійснив фізичний вплив на працівника авіакомпанії і погрожував його звільнити.

У двох випадках екіпаж прийняв рішення розвернути літак і здійснити посадку в аеропорту вильоту. При цьому один з літаків приземлився з перевищенням посадкової маси - пілоти задекларували екстрену ситуацію і постаралися максимально швидко повернутися на землю.

Тепер в оштрафованих пасажирів є 30 днів, щоб відправити пояснення своєї поведінки в FAA.

На початку 2021 року авіаційний регулятор США запровадив нульову толерантність стосовно дебоширів на борту літаків через збільшення числа конфліктів, пов'язаних з відмовою носити маску. Розмір можливого штрафу може досягати $ 35 000.

Прикордонники супроводили в літаку зі Львова видвореного з України іноземця-правопорушника

Особи, які в'їжджають з України, мають робити тест на коронавірус лише у Польщі. Пояснили причину

У Львові влада переконує, що на громадському транспорті їздять лише ті, хто працює

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів