У спальних вагонах залізниці ростуть гриби

00:26 2 лютого 2024 р.

Фото до новини

Таку картинку пасажирка зафіксувала у січні 2024 року.

Про це у Facebook повідомила Галина Краснобрижая з Харкова, пише DailyLviv.com.

Вона розмістила фото, де просто з віконної рами проросли гриби, поруч зі спальним місцем пасажирки. Це - бічна полиця плацкартного вагона.

"Доброго дня, добродії! Підкажіть, будь ласка, що за гриби вирощує у себе в потягах Укрзалізниця? Січень 2024, харківський напрямок УЗ.

PS Працівникам УЗ на їх запит задля оперативного реагування було повідомлено номер потягу та вагону. Так що, УЗ на висоті. А грибне місце "запалено", - написала пані Галина.

Читайте також: У польських лісах з’явився новий гриб, який поширюється з неймовірною швидкістю

У коментарях користувачі мережі по-різному оцінюють несподівану знахідку у вагоні пасажирського поїзда. Одні визначають вид грибів, інші пропонують приготувати юшку або кепкують з такого ненав'язливого сервісу.

Згодом авторка допису додала: "В продовження грибної теми. Прийшло розуміння, що Укрзалізниця і її рухомий склад в страшній небезпеці, бо гриби — то страшна сила. От тільки гляньте". Галина Краснобрижая перепостила повідомлення чоловіка, який зібрав фото грибів, що виросли у найнесподіваніших місцях.

Читайте також: Чоловік на Львівщині помер від грибів: їв три види

Гриби відрами: 2 січня у лісі на Львівщині збирають опеньки і юдині вуха

"Вони дуже агресивні гриби і зовсім не вибагливі до видів деревини, яку будуть споживати. Якщо у вас виникнуть проблеми з вологою, вони почнуть їсти вашу хату. Ці пости бачу постійно в своїх грибних групах. Я почав збирати фотографії, щоб показати людям, щоб вони самі бачили небезпеку",- написав автор фотодобірки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів