У Шевченківському районі Львова води не буде в середу, в Галицькому – ще й у четвер та п’ятницю

13:30 29 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Відтак їх мешканців просять створити її запас.

Про це повідомляє сьогодні, 29 жовтня, прес-служба міської ради. За її інформацією, зі середи до п’ятниці в центрі Львова під’єднуватимуть новозбудовані водогони.

Тому 30 жовтня з 8-ї години буде повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом-Алейхема – Шпитальна – Данилишина.

Причому роботи з підключення новозбудованих водогонів триватимуть впродовж трьох днів. Тому в Галицькому районі Львова водопостачання буде відсутнє й у четвер, 31 жовтня, та в п’ятницю, 1 листопада.

Директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський пояснює: «Це дуже великий об’єм робіт, хочемо завершити за середу-четвер, але можуть бути непередбачувані обставини, тому просимо мешканців бути готовими до того, що можливо деякі будинки не матимуть води ще у п’ятницю. Але гарантуємо, що у п’ятницю ввечері воду матимуть усі».

За інформацією ж департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, у зв’язку з цими роботами буде обмежено рух транспорту на перехресті проспектів Свободи й Чорновола та вулиці Городоцької.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів