У райадміністраціях Львова – «день відкритих дверей» для учасників АТО та ООС

11:15 21 лютого 2020 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 21 лютого, з 15.00 до 17.00 в районних адміністраціях Львова відбудуться чергові зустрічі у форматі «дня відкритих дверей» для учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил і родичів полеглих на війні.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Під час зустрічі учасники ООС (АТО) та їхні сім’ї зможуть поспілкуватися з представниками служб: соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, земельних ресурсів, житлового господарства, районних адміністрацій, Центру надання допомоги учасникам бойових дій, військових комісаріатів, Пенсійного фонду, фонду соціального страхування».

Заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна зазначила: «Зустрічі саме у форматі «відкритих дверей» ми запровадили для зручності наших Героїв. Тому бійці 21 лютого з 15:00 до 17:00 години зможуть підійти у ту чи іншу райадміністрацію та отримати фахову консультацію щодо будь-якого проблемного питання».

Зокрема, «день відкритих дверей» триватиме в п’ятницю, 21 лютого, з 15.00 до 17.00 у Залізничній районній адміністрації на вулиці Виговського, 34, Сихівській районній адміністрації на проспекті Червоної Калини, 66; Франківській районній адміністрації на вулиці Генерала Чупринки, 85, Шевченківській районній адміністрації на вулиці Липинського, 11 та Личаківській районній адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67.

Як інформував «Щоденний Львів», попередні «дні відкритих дверей» для учасників антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил провели в районних адміністраціях Львова торік 27 вересня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів