У райадміністраціях Львова відкриють двері бійцям АТО та ООС

17:10 26 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 27 вересня, з 15.00 до 17.00 в районних адміністраціях Львова відбудеться чергова зустріч у форматі «дня відкритих дверей» для учасників антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил.

Про це повідомили в четвер, 26 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Під час зустрічі учасники АТО та ООС й члени їх сімей зможуть поспілкуватися з представниками служб соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, земельних ресурсів, житлового господарства, районних адміністрацій, Центру надання допомоги учасникам бойових дій, військових комісаріатів, Пенсійного фонду, фонду соціального страхування. Для зустрічі бійців, «День відкритих дверей» відбуватиметься в приміщеннях районних адміністрацій Львова».

«Усі охочі зможуть відвідати захід фактично за місцем проживання. Зокрема, мешканці Залізничного району – в Залізничній районній адміністрації на вулиці Виговського, 34, Сихівського району – в Сихівській районній адміністрації на проспекті Червоної Калини, 66, Франківського – у Франківській районній адміністрації на вулиці Генерала Чупринки, 85, Шевченківського – у Шевченківській районній адміністрації на вулиці Липинського, 11, Галицького та Личаківського районів – в Личаківській районній адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів