У Польщі після пологів померла українка

09:04 15 грудня 2023 р.

Фото до новини

У Кротошині (Великопольське воєводство) в лікарні після пологів померла 27-річна українка. На вимогу місцевої прокуратури на місці працює поліція.

Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

Трагічна подія сталася на початку тижня в лікарні Кротошині. 27-річна українка звернулася до гінекологічного відділення на 33-му тижні вагітності. Жінка погано себе почувала, до лікарні її привіз чоловік.

Після огляду вагітної лікарі прийняли рішення про проведення кесаревого розтину. На жаль, передчасні пологи закінчилися трагічно. Через кілька годин після операції жінка померла.

Читайте також: Польські лікарі фіксують «епідемію» кесаревих розтинів

Медичний заклад не повідомив про смерть пацієнтки поліцію та прокуратуру. Медики посилалися на Закон про медичне обслуговування, згідно з положеннями якого лікарня повинна лише повідомити найближчих родичів. Однак в прокуратурі зазначили, що лікарі зобов’язані інформувати правоохоронні органи про смерть пацієнта, якщо вона стала наслідком заборонених дій.

Читайте також:  Жінці скасували вирок за вбивство чотирьох її дітей

Наразі медичний заклад не розголошує, що стало причиною смерті молодої українки. Зараз в кротошинській лікарні працюють слідчі, які перевіряють медичну документацію померлої.

Дитину доставили до лікарні Острува у відділення для новонароджених із симптомами гіпоксії

Читайте також: Львівські лікарі врятували недоношене немовля: історія породіллі з Київщини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів