У погашені марки з Патроном взяв участь Мафін Козицького

19:33 1 вересня 2022 р.

Фото до новини

У День знань, 1 вересня, «Укрпошта» ввела в обіг першу офіційну благодійну марку, присвячену найвідомішому песику-розмінувальнику Патрону.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Це вже шостий поштовий випуск воєнного часу. Тираж марки – 1 мільйон екземплярів. Аркуш включає 8 марок із зображенням життя Патрона, які виготовлені на самоклейному папері.

Цей випуск «Укрпошта» реалізує у партнерстві з Державною службою України з надзвичайних ситуацій. Завдяки продажу марки планують зібрати понад мільйон євро на машину для розмінування «Armtrac 400». За її допомогою можна швидко розміновувати великі території в Україні.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький взяв участь у заході разом з донькою Софією та домашнім улюбленцем – песиком, якого звати Мафін.

"Сьогодні – історична подія і я просто не міг не взяти на неї свого Мафіна. «Укрпошта» випустила першу благодійну марку. На ній зображений найвідоміший в Україні пес-сапер – Патрон. 

Ця марка виконає одразу кілька місій – розкаже про життя Патрона, допоможе зібрати понад мільйон євро на машину для розмінування, щоб швидко розміновувати великі території. А решта коштів підуть на підтримку притулків для тварин.

Бережіть своїх улюбленців. Беріть собі улюбленців з притулків, адже через війну їх там дуже багато і усі вони дуже чекають, щоб подарувати вам свою безумовну любов. І купуйте марку Пес Патрон – так ви зробите свій вклад у розмінування українських полів, щоб якнайшвидше наші фермери могли все надолужити. Мафін рекомендує!"- зазначив Козицький.

Zатонув чи Vтопився: у Львові погасили унікальну марку

У Польщі випустили поштову марку, присвячену солідарності з Україною

130 тисяч марок до зимової Олімпіади в Пекіні випустила Укрпошта

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів