У Новояворівську похвалилися годівницями для тварин з каналізаційних труб

08:54 13 березня 2024 р.

Фото до новини

Думки мешканців міста розділилися.

Новояворівська міська рада виставила фото нових годівничок для безпритульних тварин, пише DailyLviv.com.

"Реалізація цілей і завдань Стратегії за напрямком благополуччя тварин і безпеки мешканців громади.

Стратегію ми розробляли спільно з експертами Ради Європи, зокрема, Олексієм Коваленком, які подарували міській раді годівниці для бездоглядних тварин. 

Прикріпили та доглядають за годівницями у Новояворівську волонтери ГО «Брамбес», - пояснили цю ініціативу чиновники.

Читайте також: У Львові безпритульні коти житимуть у двоповерхових будинках (відео)

Більшість коментарів, які залишили мешканці під цим постом, містять негативну оцінку такої ідеї. Новояворівчанам не подобаються як спосіб розв'язання проблеми годування тварин, так і його наслідки.

 

"Нехай міська рада краще заплатить всі борги за стерилізацію безпритульних, а не розкручує якісь труби. Якийсь брєд. Тих безпритульних собак і так всі підгодовують для чого та труба це смішно ????. Хіба тільки для того, щоб через неї можна було потравити їх. Але то і без тих тіпу годівничок непогано у всіх виходить", - йдеться в одному з коментарів.

"Каналізаційні труби прикручені до дерева. Якась сумнівна ініціатива. Тепер кожен пес буде знати що можна поїсти в центрі. А через те, що вони безпритульні, то і можна плодитись, всі умови є. Якось міськраді зробити притулок для них слабо чи стерилізувати. Дивно, що ще Шевченку на палець не повісили годівничку для літаючих щурів-голубів, щоб ті мали чим його прикрасити", - зазначає мешканець Михайло Маренюк.

"Добра справа, не розумію обурення. Зробіть краще і виставте фото",- позитивно реагує Оксана Канус Савчак.

Читайте також: Влада Львова не планує відкривати притулок для тварин, на який вже витратила 60 тис євро від європейського фонду

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів