У Новорічну ніч чергуватимуть тисячі військовослужбовців Повітряних Сил України

18:00 31 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: na.mil.gov.ua

У міністерстві оборони запевнили: «У Новорічну ніч повітряний кордон держави охоронятимуть тисяч військовослужбовців, які чергуватимуть на командних пунктах і пунктах управління у складі чергових ланок».

«До бойового чергування з протиповітряної оборони держави також залучатиметься визначений склад сил та засобів зенітних ракетних, радіотехнічних та спеціальних військ, екіпажі літаків МіГ-29 та Су-27. Оперативні служби працюватимуть у тісній взаємодії зі своїми колегами із сусідніх держав», – запевнили також у Міноборони.

«З метою ефективного контролю за порядком використання повітряного простору України здійснюється постійна взаємодія пунктів управління чергових сил зі штабом АТО, управлінням державної охорони та державними органами, які здійснюють обслуговування повітряного простору України. Керівництво та управління черговими силами з протиповітряної оборони держави здійснюється з командного центру Повітряних Сил ЗС України. Цілодобово тут несе службу чергова зміна військовослужбовців, якою керує оперативний черговий», – повідомили також сьогодні, 31 грудня, у міністерстві оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів