У навчальний центр львівської військової академії прибуло поповнення

15:12 6 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Осінній призов привів на Західну Україну молодь з усіх куточків нашої держави.

«З початком листопада до Старичів, де знаходиться містечко «Базове» 184-го навчального центру, почало надходити молоде поповнення. Осінній призов привів сюди, на Західну Україну, молодь з усіх куточків держави – повідомили сьогодні, 6 листопада, у львівській Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також поінформували:

«Хлопці одразу ж почали призвичаюватися до армійського побуту та дисципліни. Їм оформлюють документи, підстригають та ведуть отримувати обмундирування.

На відміну від попередніх призовів, нинішній отримує нову модель взуття та комплект термобілизни. Новобранці приміряють ще незвичну для них форму та питаються у більш досвідчених товаришів щодо таємниць армійського життя.

21-річний львів’янин Андрій Лунь налаштований патріотично – наступні півтора роки хоче і готовий служити українському народу. Андрій каже: «Я переконаний, що це — мій громадянський обов’язок. Тим більше зараз такий час, що дійсно треба навчатися військовій справі й вміти захищати свою Батьківщину». 

Загальний патріотичний настрій молодого поповнення підтверджує й заступник начальника пункту прийому особового складу 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного полковник Петро Левус. За його словами, за перших два дні прийнято близько двох сотень осіб, але вже можна зробити певні попередні висновки про те, який саме контингент поповнить лави Збройних Сил України. Полковник Левус каже: «В їхніх особах я бачу майбутнє вітчизняного війська. Приємно вразило те, що жоден із молодих солдат на питання «чи бажають вони служити» не дав негативної відповіді. Я не побачив та не почув ані страху, ані небажання служити» 

Він також зазначає, що стан здоров’я та морально-психологічний стан молодого поповнення суттєво кращі, ніж у мобілізованих останніх хвиль».

Про це повідомили сьогодні, 6 листопада, на сайті львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів