У найпатріотичніших селах Львівщини встановлюють вуличне освітлення та вікна у школах

14:26 23 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Фінансову підтримку з обласного бюджету в розмірі 2,5 мільйони гривень отримали вісім громад.

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак повідомила сьогодні, 23 жовтня:

«У населених пунктах Львівської області, котрі цьогоріч упродовж шести хвиль мобілізації демонстрували найвищі показники, розпочали реалізовувати найактуальніші соціальні та інфраструктурні проекти. Зокрема, йдеться про вісім найпатріотичніших громад, які отримали фінансову підтримку з обласного бюджету в розмірі 2,5 мільйони гривень. 

Завдяки цим коштам, у селах встановлюють вуличне освітлення, замінюють вікна та ремонтують дах у закладах соціальної сфери. Зокрема, у населених пунктах Станіславчицької сільської ради (Бродівський район), селі Тучапи (Городоцький район), селі Убинь (Камянка-Бузький район), селі Синьків (Радехівський район) та селі Сянки (Турківський район) починають влаштовувати зовнішнє освітлення. Усі роботи планують завершити до 15 листопада.

Також за кошти обласного бюджету у селі Станіславчик, селі Синьків, селі Тетевчиці (Радехівський район) та селі Сянки до 15 листопада замінять вікна у місцевих школах, а у селі Купичволя (Жовківський район) відремонтують дах та фасад народного дому. Окрім цього, у селі Зубів Міст (Камянка-Бузький район) також завершують виготовлення документів на капітальний ремонт дороги Кам’янка-Бузька-Рожанка.

Ми запропонували цим громадам визначитись із нагальними потребами, адже одним потрібні вікна у школі замінити, а іншим дорогу відремонтувати чи освітлення зробити. Відтак кожне із сіл отримало фінансову допомогу на вирішення їх конкретних проблем».

Це повідомдення передали сьогодні, 23 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів