У міністерстві інфраструктури анонсували будівництво другого транспортного коридору Львів-Кіровоград

13:48 19 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: autoprofi.ua

Директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку і автомобільних перевезень міністерства інфраструктури України Роман Хміль повідомив, що загальна концепція реконструкції та ремонту автодоріг в Україні передбачає приведення в порядок шести коридорів (три – Північ-Південь і три – Захід-Схід).

Роман Хміль зазначив: «Якщо дивитися на Захід-Схід – починається будівництво другого коридору Львів-Кіровоград. Наступний за ним – коридор Одеса-Рені, який також вважається пріоритетним».

За словами директора департаменту, зараз ця дорога знаходиться в жахливому стані, але профільне міністерство спільно з губернатором Оесской області Саакашвілі мають намір об’єднати свої зусилля і спрямувати їх на пошук інвесторів для ремонту цієї дороги. Крім того, за словами Хміля, за рахунок Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР), ремонтується траса Київ-Одеса.

Там необхідно розширення дороги на ділянці між Києвом на кордоні з Білоруссю. Потім, розповів спікер, почнеться ремонт двох аналогічних доріг на Західній та Східній Україні. Після цього залишиться відремонтувати регіонально-територіальні дільниці, які зв’яжуть стратегічні об’єкти з цими магістралями. Про це повідомили сьогодні, 19 липня, на сайті «Точка доступу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів