У Львові згорів маршрутний автобус №7 (відео, оновлено)

09:30 1 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

За словами директора компанії-перевізника Миколи Шкургана, причиною пожежі стало замикання проводки.

«30 жовтня о 17:59 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в в пасажирському автобусі «Еталон», який курсував маршрутом №7, на вулиці Шевченка, 2 у Львові. За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ», – повідомили у Львівському обласному управлінні ДСНС, де також поінформували:

«Водій автобуса помітив горіння й зупинив рух транспортного засобу. Пасажири разом із водієм вийшли із маршрутки. Пожежу ліквідували о 18:08. Вогнем знищено лобове скло, внутрішню панель автобуса та пошкоджено обшивку. Потерпілих внаслідок потерпілих немає.  За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі автобуса».

Про це повідомили на сторінці Львівського обласноого управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook».

https://www.facebook.com/hashtag/firefighters?source=feed_text&story_id=925559744192193

«30 жовтня близько 18.00 біля церкви святої Анни на вулиці Городоцькій Львові згорів маршрутний автобус №7. Та хоч транспортний засіб повністю знищено вогнем, але, на щастя, постраждалих немає – пасажири маршрутного таксі швидко покинули транспортний засіб За словами директора компанії-перевізника Миколи Шкургана, причиною пожежі стало замикання проводки. Втім, на місці події, встановлюються всі обставини інциденту», –повідомили сьогодні, 30 жовтня, в київському часописі «Сегодня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів