У Львові «залатали» магістральні дороги

10:30 18 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Комунальні служби міста проводили 17 лютого роботи з ліквідації аварійності на магістральних дорогах.

Про це повідомили у вівторок, 18 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Вчора ми запустили в роботу наш асфальтний завод у Шевченківському районі і провели роботи з ліквідації аварійності на магістральних дорогах. Наші ШРП використали 51,7 тонни гарячого асфальту й ліквідували ямковість, площею 416 квадратних метрів. Із них 26 квадратних метрів у Франківському районі було замощено машиною «Silkot blue».

У Львівській міськраді також поінформували: «Найбільший об’єм робіт проведено у Шевченківському районі. Тут ліквідовано ямковість, площею 140 квадратних метрів на вулиці Варшавській і проспекті Чорновола. Сьогодні роботи з ліквідації ям на дорогах проводити не будемо, оскільки погодні умови несприятливі для цього».

Як інформував «ЩЛ», заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла 17 лютого: «Комунальні служби завдяки сприятливим погодним умовам проводять роботи з ліквідації аварійності на магістральних дорогах. Сьогодні запустили в роботу наш асфальтний завод у Шевченківському районі і будемо проводити роботи з ліквідації аварійності на магістральних дорогах. Ліквідовуємо аварійність гарячим асфальтом, оскільки маємо плюсову температуру. Тому всі райони, ШРП і комунальні служби будуть брати асфальт і проводити ремонт. Ці роботи проводитимемо, швидше за все, лише сьогодні, адже на завтра прогнозують дощ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів