У Львові закінчилася трагедією одна з двох спроб самогубства

12:25 18 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: notes.if.ua

Поранення 18-річного студент виявилися несмертельними, натомість 50-річний львів’янин таки вкоротив собі віку.

17 березня на оперативну лінію 102 у Личаківський відділ поліції надійшло повідомлення від диспетчера однієї з львівських лікарень про пацієнта, доставленого у медичний заклад з ножовими пораненнями грудної клітини. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілий – 18-річний студент одного з вищих навчальних закладів Львова –завдав собі два удари ножем в область серця.

За попередніми даними, хлопець намагався у такий спосіб вкоротити собі віку. Причиною для цього могла бути погана оцінка, яку він отримав за контрольну роботу з вищої математики.

На щастя, поранення виявились не смертельними. Студент госпіталізований, правоохоронці проводять за даним фактом перевірку.

Про це повідомили сьогодні, 18 березня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також поінформували:

«Сьогодні, 18 березня, о 4.45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у приміщенні підприємства, розташованого на території Залізничного району Львова, від ножових поранень помер чоловік. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Встановлено, що один з працівників, прийшовши зранку на роботу, виявив тіло чоловіка без ознак життя з різаною раною в області горла. Загиблий – 50-річний львів’янин, працівник підприємства.

За попередніми даними, чоловік вчинив самогубство. За цим фактом відкрито кримінальне провадження частиною 1 статті115 (умисне вбивство) з приміткою «самогубство» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів