У Львові забудовник обкрадає ОСББ

22:11 2 вересня 2020 р.

Фото до новини

Місцева влада не реагує на те, що замість спорудження обіцяного підземного паркінгу забудовник хоче викроїти територію зеленої зони, що належить ОСББ.

Про це у ФБ написала Андріана Шехлович: "Історія із скандальною мозаїкою “Океану” у Львові - продовжується! Здавалось, тільки затихла історія зі зруйнованою мозаїкою “Океану”, як забудовник “Кампанія Ріел-Естейт Груп” перевершує сам себе: замість будівництва обіцяного підземного паркінгу, він викроює собі під парковку ще й додатковий шматочок від зеленої зони біля будинку на Володимира Великого, 34, пише DailyLviv.

Про це я дізналася на зборах мешканців будинку ОСББ “Перлина Океану”, яке відбулося вчора. Тоді ж разом зібрали підписи мешканців щодо припинення облаштування незаконної стоянки.

Наголошую - ця територія належить громаді міста, а не приватному забудовнику. Він не має жодного дозволу на облаштування парковки. Так виглядає, що забудовник вирішив зекономити свої кошти та час і замість будівництва підземного паркінгу, який був в проєкті, вирішив “хапнути” частину ласої зеленої зони.

Паралельно ми подали звернення до голови Франківської РДА і дізнались, що завтра відбудеться зустріч забудовника і представників міської влади. І що ви думаєте? Питання будуть вирішувати за закритими дверима - ні голову ОСББ, ні мешканців будинку на цю зустріч не запрошують.

Ми вимагаємо прозорості цього процесу, оприлюднення результатів зустрічі і долучення до ухвалення фінального проєкту мешканців будинку на Володимира Великого, 34!

Тримаю це питання на особистому контролі і вимагаю реакції Андрія Садовий та Андрія Москаленка".

Усі проблеми будівництва у Львові спричинені корупцією, - депутат.

Незаконні будови у Львові будуть переходити у власність міста, якщо зламаємо нинішню владну систему, - архітектор.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів