У Львові пікетувальники забарикадували лавками вхід в управління обласної ДАІ

11:09 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Таким чином протестувальники завадили в понеділок представленню його нового начальника.

Телеканал «112 Україна» інформує сьогодні, 7 липня, в повідомленні «У Львові пікетувальники завадили представленню нового начальника обласної ДАІ»:

«Як повідомила кореспондент, в 9:00 в управлінні ДАІ Львівської області повинен був бути представлений новий керівник служби Степан Харабара, але протестувальники представники громадських організацій завадили цьому, забаррикадирувавши металевими лавками вхід в управління. Про це з місця подій повідомляє кореспондент телеканалу «112 Україна».

Як повідомила кореспондент, в 9:00 в управлінні ДАІ Львівської області повинен був бути представлений новий керівник служби Степан Харабара, але протестувальники представники громадських організацій завадили цьому, забаррикадировав металевими лавками вхід в управління. У приміщення не впустили також керівника міліції області Дмитра Загарию, який, власне, і повинен був представити Харабару.

«Подання його не станеться( сьогодні). У зв'язку з цим ми повинні взяти паузу, і Степан Миколайович, або керівництво міністерства повинні прийняти рішення», – повідомив Загарія.

Харабара заявив, що зобов'язаний і буде виходити на роботу: «Рішення стосовно мене буде приймати начальник головного управління. Буду виходити на роботу кожен день». 

Зазначимо, раніше повідомлялося, що глава МВС Арсен Аваков підписав наказ про початок експерименту з реформування та оптимізації роботи міліції на базі підрозділів у Львівській області».

http://ua.112.ua/golovni-novyni/u-lvovi-piketuvalniki-zavadili-predstavlennya-novogo-nachalnika-oblasnoyi-dai-84403.html 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів