У Львові визволяли з крана водія-оператора

09:41 4 березня 2021 р.

Фото до новини

Вчора рятувальники повідомляли, що на території однієї із компаній упав будівельний кран. Сьогодні цю нформацію доповнили.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадало, що 3 березня о  11:00 до Служби порятунку "101"  надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на вул. Личаківська, 232  під час проведення монтажних робіт перекинувся гусеничний кран. Унаслідок чого було затиснуто ногу водію-оператору чоловіку, 1951 року народження, який потребував медичної допомоги.

Про це пише Dailylviv.

До місця події було скеровано рятувальників 1-ої , 29-ої державних пожежно-рятувальних частин  м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області. 

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділі чоловік був затиснутий краном. На місці події працювали медики, які стабілізували стан чоловіка.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного обладнання і електричної пилки постраждалого було вивільнено та передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Як стало відомо з соцмереж, кран упав на будівельному майданчику “Компанії Ензим”.

На своїй сторінці у Фейсбуці про цей нещасний випадок компаня повідомила таке:

"Сьогодні, 3 березня, на будівельному майданчику поруч із існуючим виробництвом «Компанії Ензим» під час виконання монтажних робіт підрядною організацією перекинувся гусеничний кран. В кабіні залишився заблокованим кранівник.

На місце події прибули працівники ДСНС та швидка допомога. Рятувальники визволили чоловіка, його забрала «швидка» та доставила до травмпункту. У лікарні його обстежили та встановили діагноз “забій ноги”. Син потерпілого у телефонній розмові підтвердив, що в його батька лише забій ноги, йому рекомендовано спокій, за прогнозами лікарів за декілька днів він одужає.

За попередніми оцінками, інцидент стався через погодні умови: у зв’язку із таненням снігу та підтопленням, ґрунт став м’яким та не витримав навантаження крана.

Нагадаємо, на вул. Личаківській на замовлення «Компанії Ензим» триває зведення комплексу виробничо-складських приміщень, які в майбутньому будуть використовуватись для виготовлення нових продуктів."

Від ЄС: три автомобілі першої допомоги отримають рятувальники Львівщини

4 березня у Львові продовжать латати вибоїни уже гарячим асфальтом

У трьох районах Львова не буде води. Перелік вулиць

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів