У Львові визначають рівень благополуччя

10:40 26 лютого 2020 р.

Фото до новини

У Львівській міськраді запрошують пройти опитування для визначення рівня благополуччя у місті.

Про це повідомили в середу, 26 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли подробиці: «За ініціативи Фонду Народонаселення ООН в Україні, спільно з МолоДвіжЦентр, у Львові запустили опитування для визначення рівня благополуччя у місті. Цільова аудиторія проекту — 14-35 років, а опитування стосуються сфер медичного обслуговування, безпеки, навчання та працевлаштування».

«Опитування триватиме лише до 1 березня, тому молодь Львова просять долучатись. Опитування можна пройти за посиланням», – поінформували також у міськраді.

«У листопаді у Львові презентували сайт, на якому визначатимуть рівень благополуччя молоді в місті. За допомогою простих опитувань, до 1 березня 2020 року визначиться і сам показник індексу благополуччя. Опитування можуть проходити молоді люди від 14 до 35 років, авторизувавшись на сайті», – повідомили також у міськраді.
«Мотиваційною частиною проекту є винагорода за пройдені опитування у вигляді промокодів –знижки на стоматологічні послуги, настільні ігри, фотосесії, медіашколу та, навіть, знижки на оренду житла. Як бонус – можливість для міста публікувати свої опитування, які попередньо проходитимуть перевірку та погодження експертною комісією соціологів», – розповіли  також у міськраді.

Як інформував «ЩЛ», у Львові досліджували якість життя.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів