У Львові вилучили автомобіль, який їздив на українських номерах замість іноземних

23:49 5 лютого 2022 р.

Фото до новини

У львів'янина вилучили автомобіль на експертизу: номери і vin-код не ті, які мали б бути.

Про це інформує парульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Учора, близько опівночі, на площі Галицькій у Львові патрульні 2 батальйону зупинили за порушення ПДР автомобіль Mazda 323.

Під час перевірки документів у 24-річного керманича, поліцейські виявили в реєстраційному документі на авто незбігання vin-коду.

Патрульні встановили через базу митниці, що автомобіль в Україну ввезла громадянка сусідньої держави, і номерні знаки на транспортному засобі мали би бути іноземної реєстрації, а не української.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка прийняла рішення вилучити автомобіль та реєстраційний документ на експертизу.

Довідка

Ідентифікаційний номер транспортного засобу (англ. Vehicle identification number — VIN), або VIN-код — це унікальний серійний номер, що застосовується в автомобільній промисловості для індивідуального розпізнавання кожного механічного транспортного засобу, причіпного транспортного засобу, мотоцикла та мопеда, визначення яких подані в міжнародному стандарті ISO 3833.

Ідентифікаційний номер транспортного засобу наноситься на транспортному засобі у місцях та у відповідності із вимогами міжнародного стандарту ISO 4030 та заноситься у паспорт транспортного засобу.

"Євробляхіада": продовження чи початок кінця?

Найкращі вживані автомобілі, які привозять з-за кордону

Лише 160 бляхарів-порушників випустили за кордон (відео)

На кордоні у пунктах пропуску «Краківець» і «Рава-Руська» розділять автотранспорт за реєстрацією

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів