У Львові вкрали цього року 28 котушок ліфтів

10:00 17 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді зауважили: «Частими є випадки, коли поліція ловить зловмисника, але його без жодного покарання відпускають на волю».

Керівник комунального підприємства  «Львівсвітло» Михайло Трач повідомив у понеділок, 14 серпня: «Спостерігаємо збільшення викрадення котушок ліфтів у будинках Залізничного району Львова. Починаючи з 16 липня, було викрадено сім котушок. Останні три викрадення трапилися минулими вихідними».

Про це розповіли в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Зокрема, викрадено котушки в будинках №9 та №13 на вулиці Садовій, №128 та №142 на вулиці Кульпарківській і №17 та №37 на вулиці Петлюри. Коли виявляємо крадіжку, то балансоутримувач пише заяву в поліцію і вже вони замаються пошуком крадіїв. Однак, щоб оперативно відновити роботу ліфта ми за власний кошт купуємо і встановлюємо нові котушки».

«За інформацією «Львівсвітла», з початку року було викрадено 28 котушок ліфтів. Для відновлення роботи ліфта «Львівсвітло», як обслуговуюча організація, за власний кошт проводить купівлю і встановлення нової котушки. Вартість однієї котушки більше дві тисячі гривень. Відтак, міськрада просить правоохоронні органи посилити роботу в напрямку боротьби з такими крадіжками та покарання винних, адже частими є випадки, коли поліція ловить зловмисника, але його без жодного покарання відпускають на волю», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів