У Львові відремонтують геріатричний пансіонат

13:40 14 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У вівторок, 10 серпня, Львівська обласна рада підписала меморандум про початок ремонтних робіт у Львівському геріатричному пансіонаті з Турецьким агентством зі співробітництва та координації (ТІКА).

Про це повідомили у вівторок, 14 серпня, в прес-службі Львівської облради, де також розповіли: Свої підписи під документом поставили керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов та координатор програми «ТІКА» в Україні Хаджи Байрам Болат. Як поінформував Валентин Харлов, Львівська обласна рада та програма «ТІКА» спільно розпочали здійснювати реконструкцію двоповерхового приміщення Львівського геріатричного пансіонату на вулиці Медової Печери, 71».

Валентин Харлов розповів також: «Турецька програма ТІКА інвестує в геріатричний пансіонат маже 12 мільйонів гривень, а облрада вже виділила – 4,8 млн. гривень. Це великий інвестиційний проект, який передбачає повну реконструкцію: заміну вікон, дверей, інженерних мереж, проведення внутрішніх та зовнішніх оздоблювальних робіт, закупівлю ліжок, обладнання тощо. Ми щиро вдячні нашим партнерам за співпрацю!».

«Здати приміщення Львівського геріатричного пансіонату в експлуатацію планують до нового року. Він буде розрахований на 120 місць для осіб похилого віку», – поінформували також в облраді.

«Турецьке агентство зі співробітництва та координації (ТІКА) є державною структурою, підпорядкованою Раді міністрів Республіки Туреччина, яка відповідає за координацію та надання міжнародної технічної допомоги. ТІКА співпрацює через 58 координаційних офісів із більш ніж 170 країнами світу та здійснює допомогу з метою розвитку. ТІКА здійснює проекти та програми на території України з 1997 року», – повідомили також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів