У Львові відремонтували частину вулиці Виговського й взялися за Вагонну та Любінську

10:10 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Як повідомляє в четвер прес-служба міської ради, цього року також заплановані роботи на Мисливській, Петлюри, Широкій, Бортнянського, Залізничній і Кульчицької.

Як повідомила в четвер «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, в.о. начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Роман Покотайло поінформував її про закінчення ремонту частини вулиці Виговського на ділянці від будинку №34 до вулиці Патона. Роботи виконувало ШРБУ-56, їх вартість склала 570 тисяч грн.

«Цілком відремонтована зазначена ділянка дороги, площею 2 тис. 600 м.кв. Також влаштовано дві заїзні кишені, заасфальтовано один в’їзд у подвір’я будинку №29», – розповів Роман Покотайло. 

За його словами, в Залізничному районі ремонтують також вулию Вагонну – на ділянці від Яворницького, 10 до Сигнальної. Вартість робіт, які  виконує ШРБУ-65, складає 160 тисяч грн.

«Ремонт дороги заплановано закінчити через тиждень», – сказав Роман Покотайло.

Також тривають роботи з відновлення тротуару на вулиці Любінській, 156-160. Роботи виконує ЛКП «ШРП Залізничного району».

За словами Романа Покотайла, цього року також заплановано відремонтувати міжквартальну дорогу на вулиці Мисливській, 2, вулиці Петлюри на ділянці від будинку №2 до адміністративної будівлі ЛКП «Залізничнетеплоенерго», вулицю Широку на ділянці від будинку №77А до Ліцею комп’ютерних технологій, вулицю Бортнянського на ділянці її будинків №№20-20а й вулицю Залізничну та влаштувати нове тротуарне покриття на вулиці Кульчицької. Крім того, в цьому році у районі встановлять 3 павільйони на зупинках громадського транспорту. 

«В цьому році нам виділили кошти на встановлення трьох павільйонів на зупинках громадського транспорту. Один буде облаштований на зупинці громадського транспорту на перехресті вул.Любінська – Яворницького. З місцями встановлення двох інших ще визначаємось. Вартість облаштування одного павільйону складає 15 тис. грн», – сказав Роман Покотайло.

Прес-служба міської ради також нагадаємо, що цього року Залізничній районній адміністрації з міського бюджеу на поточний ремонт доріг виділили 1 млн. 100 тисяч грн., субвенцій з державного бюджету – 747 тисяч грн, та зі спецфонду з державного бюджету – 1 млн. 850 тисяч грн. На ремонт тротуарів з міського бюджету виділено 1 млн грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів