У Львові вже відновили водопостачання на вулицях Суботівській і Творчій

09:10 14 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

Аварійними бригадами ліквідовано витоки з водопроводів.

13 січня о 09:00 надійшло повідомлення про виявлення витоку з водопроводу на вулиці Суботівській, 7 у Залізничному районі Львова. Працівниками ПАТ «Львівводоканал» тимчасово було припинено водопостачання частині абонентів вулиці. 13 січня о 14:35 аварійною бригадою ПАТ «Львівводоканал» у складі шести осіб та двох одиниць техніки аварію ліквідовано (внаслідок тривалої експлуатації прорвало трубу діаметром 200 міліметрів), водопостачання абоненті ввідновлено в повному обсязі

13 січня о 10:45 надійшло повідомлення про виявлення витоку з водопроводу на вулиці Творчій, 2а у Шевченківському районі львова. Працівниками ПАТ «Львівводоканал» тимчасово було припинено водопостачання частині абонентів вулиці. 13 січня о 16:15 аварійною бригадою ПАТ «Львівводоканал» у складі п’яти осіб та двох одиниць техніки аварію ліквідовано (внаслідок тривалої експлуатації було пошкоджено засувку діаметром 250 міліметрів  на трубі водопостачання та стався порив труби діаметром 200 міліметрів), водопостачання абонентів відновлено в повному обсязі.

Про це повідомили сьогодні, 14 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів