У Львові урочисто відзначають День Збройних Сил України

09:20 6 грудня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: 4studio.com.ua

У п’ятницю, 6 грудня, у Львові відбудуться урочистості з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що о 8:30 розпочався ритуал вшанування загиблих випускників Академії на Алеї Слави випускників Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Натомість о 9:30 розпочнуться покладання квітів і запалення лампадок на могилах борців за незалежність України на полі почесних поховань №67 Личаківського кладовища й молитва за Героїв України

Покладання квітів та запалення лампадок до могил загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України на полі почесних поховань  № 76 Личаківського кладовища та екуменічна панахида розпочнуться о 9:50. Святкова літургія в Гарнізонному храмі Петра і Павла на вулиці Театральній – об 11:00, а виступ Військового оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на площі перед Гарнізонним храмом Петра і Павла – о 12:15.

Як інформував «ЩЛ», у Львівський військовий госпіталь доставили літаком із Харкова 13 бійців, які отримали поранення та травми в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів