Літак доставив до Львова 13 поранених бійців

18:00 2 грудня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua

У Львівський військовий госпіталь доставили літаком із Харкова 13 бійців, які отримали поранення та травми в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Про це, як повідомили в понеділок, 2 грудня, в агенції новин «Укрінформ», розповів журналістам на брифінгу представник інформагентства міністерства оборони – полковник Олександр Поронюк. Дослівно ж він зазначив: «До Львова на поглиблене лікування і реабілітацію прибули військовим літаком 13 бійців, які отримали поранення та травми в зоні ООС. Першу допомогу їм надали фронтові медики, згодом вони проходили курс лікування у Харківському госпіталі. Тепер ними займуться львівські лікарі».

За словами Олександра Поронюка, шестеро із бійців мають вогнепальні поранення. Одного із них скерували у реанімаційне відділення.  Як зазначив під час брифінгу керівник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Іван Гайда, заклад має всі необхідні препарати та можливості для повноцінної допомоги бійцям. Коли в чомусь виникне потреба – медики звернуться по допомогу до волонтерів і небайдужих.

Як інформував «Щоденний Львів», двоє військових підірвалися на вибухових пристроях.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів