У Львові у військовому госпіталі не було вибуху

14:02 21 листопада 2020 р.

Фото до новини

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Юрія Липи подав сьогодні уточнену інформацію про вчорашній інцидент.

Про це повідомлено на сторінці у ФБ, пише DailyLviv.

"ІНФОРМАЦІЯ про вихід з ладу системи кисневого постачання в КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи». ОНОВЛЕНА. 

О 21 год. 30 хв. 20.11.2020 вийшла з ладу система кисневого постачання в КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи».  Вийшла з ладу одна з пластин.

До місця події виїхало 16 бригад ЕМД, забезпечених киснем та апаратами ШВЛ. Потерпілих осіб серед пацієнтів і персоналу немає. 

Проводилась евакуація кисневозалежних пацієнтів в обласні та міські заклади охорони здоров’я м. Львова, серед них 11 перебували на штучній вентиляції легень. На місці події працював штаб з НС в складі керівництва облдержадміністрації, департаменту охорони здоров’я ЛОДА, госпіталю, обласного центру екстреної медичної допомоги тощо.

Станом на 00.25 год. 21.11.2020 року подача кисню відновлена, евакуацію пацієнтів було припинено. Всього з госпіталю евакуйований 21 пацієнт, серед яких 3 на ШВЛ.

Госпіталь продовжує роботу в штатному режимі".

Немає можливості постачати кисень: хворих з Винниківського госпіталю перевозять у львівські лікарні (відео)

«Подачу кисню у Винниківському госпіталі відновлено», - Садовий

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів